Nieuws
Vorige  
Steun de BioExpress en WIN
May 24, 2017

Om tal van redenen kunnen mensen met een beperking de aansluiting met de maatschappij missen, ze zitten thuis, voelen zich eenzaam en hebben niet veel zelfvertrouwen.

Ieder mens heeft een beperking, maar ook een talent.

Dit was voor Stichting Philia alle reden om in samenwerking met het Oranje Fonds, Zorg en Zekerheid in 2016 het project BioSoepi te lanceren. Bij BioSoepi werken TALENTEN met een beperking in de voorbereiding, keuken en de bediening.

Wij zijn trots op wat wij hebben bereikt maar willen verder en een vervolgstap gaan zetten. Het verbinden van mensen blijft onze prioriteit, maar om onze TALENTEN uit de regio Haarlemmermeer de kans te bieden om zich verder te ontwikkelen willen wij nu een vervolg stap maken met het volgende deelproject:

‘De BioExpress’
De ‘BioExpress’ is een volledig uitgeruste foodtrailer waar door onze beste TALENTEN (h)eerlijke dagverse producten worden verkocht. Met de ‘BioExpress’ willen wij op markten, festivals, kantoorparken etc. gaan staan om iedereen in de Haarlemmermeer een gezonde boost te geven.

Hopelijk ben jij net zo enthousiast als wij over de BioExpress en heb je de mogelijkheid ons hierbij te helpen. Als je investeert help je niet alleen een onwijs toffe droom te verwezenlijken, je krijgt er altijd wat voor terug. 

 

Doneer vandaag € 30,- via www.SteunBioSoepi.nl en jij krijgt van ons een 12 maanden lidmaatschap t.w.v. € 47,95. 

 


 

Waarom G-Date?

 
  Sinds 2009 de grootste en leukste! 
  Na inschrijving direct toegang! 
  Het is simpel, veilig en leuk 
  Duizenden actieve singles  
  Bekend van the Undateables