Links

Hier zie je het overzicht van alle vrienden van G-Date.nl. Dit zijn organisaties die zich ook inzetten voor dezelfde doelgroep of zich betrokken voelen bij G-Date.nl:

Ook op Facebook zijn wij de grootste met meer dan 1.300 vrienden!

Ben jij al lid? Nee, klik dan hier!

Lunchroom & Cateringservice de BioExpress

De BioExpress is niet ontstaan voor, maar juist door talentvol horecapersoneel met een afstand tot de arbeidsmarkt (lees meer over het ontstaan). De BioExpress is een Sociale Onderneming.Lunchroom & cateringservice de BioExpress in Nieuw-Vennep. Goede broodjes en heerlijke koffie in een gezellige en stijlvolle omgeving..
Lunchroom & Cateringservice de BioExpress
https://www.facebook.com/deBioExpress

BioSoepi.nl

Bij BioSoepi, een project van stichting Philia, werken TALENTEN met een beperking in de voorbereiding, keuken en de bediening. Onze sappen, smoothies en soepen worden vers bereid van het lekkerste groente en fruit. We gebruiken veel biologische producten (ook uit de eigen volkstuin), hebben oog voor lokale producten en letten goed op de seizoenen. Het doel van dit project is om deelnemers en buurtbewoners met elkaar te verbinden.
www.BioSoepi.nl
https://www.facebook.com/biosoepi/

Vrienden4Vrienden.nl

Gefeliciteerd! Je hebt Vrienden4Vrienden.nl gevonden. De eerste stap in het ontmoeten van nieuwe mensen van jouw leeftijd en met dezelfde interesses is gezet. Bij Vrienden4Vrienden.nl val je niet tussen 'Wal en schip', je bent gewoon iemand die op zoek is naar vriendschap, net als iedereen!
www.Vrienden4Vrienden.nl

Stichting Philia

Het oud-Griekse woord ‘philia’ betekent vriendschap. Bij Stichting Philia draait alles om vriendschap en relaties. Vriendschappen en relaties met en tussen mensen, maar ook vriendschappen met vrijwilligers, donateurs en bedrijven. Alle activiteiten van Stichting Philia zijn erop gericht mensen met een beperking bij elkaar te brengen. Wij willen mensen met een beperking de ruimte geven elkaar te ontmoeten en zich te ontwikkelen.
www.StichtingPhilia.nl

DatingAssistent.nl

DatingAssistent.nl, ook wel bekend van het BNN programma The Undateables, is hét datingbureau gespecialiseerd in persoonlijke begeleiding van singles met een lichamelijke, visuele of (licht) verstandelijke beperking (of NAH) op zoek naar een maatje.
www.DatingAssistent.nl
https://www.facebook.com/DatingAssistent

 

Waarom G-Date?

 
  Sinds 2009 de grootste en leukste! 
  Na inschrijving direct toegang! 
  Het is simpel, veilig en leuk 
  Duizenden actieve singles  
  Bekend van the Undateables